I Ruhrområdet

I Ruhrområdet

Sista banan?

Det här blir min 34:e bana som jag bygger. Om det sen blir den sista återstår väl att se. När jag nu inträder i en pensionärstillvaro har jag funderat på vad jag verkligen vill bygga och denna bana har alltid varit en "drömbana" Så varför då inte förverkliga drömmen? Det var väl ingen som trodde att detta blev min sista bana, och dom hade rätt. Jag har byggt en till som står på museet i Ängelholm. I mitt "kontor" står nu bana Nr. 36 syftet med denna kommer att redovisas längre framöver.

Rörigt Till Tusen

LandskapPosted by claes Mon, January 23, 2017 13:53:32
Rubriken syftar till att det var gott om extra rörbitar med i Fallers byggsatser så jag har så det räcker till att detaljera alla industrier på banan, och det blir över.
Det är nog mest plast i gjutstammarna. Nu är delarna ihopsatta och sorterade så snart kan jag "avveckla" det tillfälliga byggbordet.
Tankarna ser bra ut tillsammans med byggnaderna. Just nu håller jag på att måla "betongfärg" på kajerna. När detta är klart kan jag placera och designa "oljekajen"
Bron är nu uppbyggd kring spåret och ska förses med gångbanor och räcken samt målas. Sedan drar jag mig vidare till gruvan men sticker in lite med bygget av varvet.
Då denna hall ska göras i kartong hänger detta ihop med resterande "gruvjobb"